02 kesäkuuta 2006

Epätietoisuus

Alan pikkuhiljaa menettämään toivoani Intiaan lähdön suhteen. Työlupaa ei ole vielä herunut, eikä minulle kerrota mitään sen aikatauluista kun se on Intian sisäinen asia.

Toisaalta, eipä tässä kehtaa valittaakaan. Samanlaista olisi etelästä tänne tuleminen, aivan oikein ettei täältä pääse herrana matkustelemaan miten haluaa. Harmittaa vaan kun en hakenut turistiviisumia, olisi ollut kätevämpää...

Ja asiaan. Ihmisten liikkumisen sääntely pitäisi lopettaa; rajat auki!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ihan vain tiedoksi, jos se ollenkaan lohduttaa. Minä olin kaksi vuotta sitten Intiassa ja kesti ikuisuuden saada tavallista turisti viisumia. Siis todellakin, olin suurlähestössä ainakin viisi kertaa mutta en saanut viisumia, ei sieltä oikeastaan saanut minkäänlaista selitystäkään. Sitten olisiko se ollut viikko, tai jopa vähemmän ennen lähtöäni, silloin viisumin saanti hoitui päivässä. Ne eivät halua tehdä mitään liian aikaisin, vaan odottavat niin kauan kuin mahdollista. Sitten kuin vertasimme viisumimme kavereiden kanssa, huomasimme että olimme kaikki saaneet erilaisia viisumeita, vaikka haimme samanlaisia... Mutta tämä on Intia, mikään ei sen reissun jälkeen yllättänyt... :)