21 kesäkuuta 2006

Kampusalue

Kuvat kampusalueen kasvillisuudesta antavat toistaiseksi odottaa itseään. Kuten myös kännykkaliittymäni, josta mainittakoon, että olen allekirjoittanut yhteentoista kohtaan seitsemälle eri paperille viitenä eri käyntikertana, toimittanut passikuvan, kopion passista ja hostellin avaimesta sekä todistuksen pysyvän osoitteeni oikeellisuudesta. On tämä tehokasta tämä byrokratia. Kaikki ym. siksi että en voisi tehdä suuria rikoksia puhelimellani (en muutakaan syytä keksi?).

Osoitteen todistamiseksi satuin löytamään jonkun epämääraisen vakuutuspaperin. Kaveri teki tyylikkäämmin: Kumppani-lehden takakannesta loytyi tilaajatiedot jotka hän liitti puhelinliittymähakemukseensa.

Nyt lienee aika levätä jotta jaksan taas aamulla luennolle, vielä kolmena päivanä.. Sitten kentälle Gulbarga -nimiseen kuntaan ja sen jälkeen pitäisikin aloittaa raportin työstäminen. Tai niin toivon koska tahtoisin lopuksi ainakin pari viikkoa lomaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvältä näyttää maisemat siellä..
toivottavasti maitohappobakteerit alkaa potkimaan paremmin.

täällä ollaan valmiina juhannuksen viettoon.

hyvät juhannukset sinnekin.
-treo

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Paikalliseen demokratiaan kannattaa tutustua. Haastattelin pari vuotta sitten yhtä intialaista, jolla oli muutama kriittinen kommentti maailman suurimmasta demokratiasta.

Mikä on silmiinpistävintä?

Dan Koivulaakso kirjoitti...

Eipa viela ole kauhean paljon ehtinyt politiikkaa puhumaan. Korruptiosta valittavat kovasti.

Pitaa yrittaa sukeltaa syvemmalle kunhan paastaan kentalle taalta tutkimuskeskuksen eristyksesta.