26 heinäkuuta 2006

Kiiretta pitää

Perjantaina pitää palauttaa ensimmäinen version raportista joten kiirettä pitää. Tietokoneemme on varattu kokoajan, joten en saa laitettua kuviakaan tänne. Ja Libanonin tilanteen seuraaminen vie aikaa...

Suunnitelmani ovat hieman muuttuneet, n
äillä näkymin lähden ensin Tamil Naduun ja sitten jos ehdin Keralaan. Mutta vaikeaa sanoa kummastakaan mitään kun proffalta tulevien kommenttien määrä tehokkaasti määrää lomani pituuden. Ajatukseni on käydä jossain 4. - 9.8. pv ja sitten, riippuen tyon määrästä toivottavasti myos 9. - 16 jonka jälkeen pitää lähteä Delhiin loppuseminaarin. Meidät lennätetään, mikä tuntuu vähän turhalta, mutta rehellisesti sanottuna olen aika iloinen ettei tarvitse istua 45 tuntia junassa. Toistaisen kokemukseni mukaan junat ovat huomattavan tylsiä täälläpäin.

Ilouuutinen on kuitenkin se ett
ä minulla on 6 päivää aikaa Delhissä loppuseminaarin jälkeen joten ehdin käydä Taj Mahalissa ja muutenkin katsella ympärilleni vähän enemmän kuin viimeksi.

Eilen oli s
ähkokatkoja pitkin päivää, joten pimeän tullen, kun kampuksella ei nähyt enää lukea suuntasimme lähibaariin oluelle. Täällä on ihana tapa näyttää pulloa asiakkaalle ennen avaamista, vähän kuten viinillä siellä kotopuolessa. Välillä tuntuu jopa vähän huvittavalta katsella sinetoityä mineraalivesipulloa ja miettiä, olikohan tuo oikeaa laatua. Ja olisikin laatuvalikoimaa, valitettavan usein vastaan tulee Pepsin tai Cokiksen vettä. Onneksi täällä kotona on vedenpuhdistin. Vesi on puhdasta, mutta pahaa ja sitruunallahan sekin hoituu.

En varmaan t
äällä ehtinyt vielä mainostaakaan. Sain pari viikkoa sitten toimivan SIM-kortin puhelimeeni reilun 4 viikon odotuksen jälkeen.

Nyt on juostava, kuulin ett
ä ihminen jonka tekstejä odotan editoitavaksi kuulemma on lähdossä elokuviin, ja tänään on sovittu että hommat ois valmiina. Ei oikein inspiroi idea että lomani lyhenee muiden saamattomuuden takia. Katsotaan miten käy.


Ei kommentteja: