13 lokakuuta 2009

Join the Party!

Viime Liberosta tilanpuutteen takia poisjäänyt teksti.

Vasemmistonuoret on viime vuosina saaneet kiitettävästi jalansijaa myös Vasemmistoliiton organisaatiossa. Vaikka olemme itsenäinen nuorisojärjestö teemme silti Vasemmistoliiton nuorisotyötä ja olemme ehdolla puolueen listoilta vaaleissa. Miksi emme siis myös vaikuttaisi puolueen linjanvetoihin ja henkilövalintoihin?

”Liityin puolueeseen eurovaalitappion jälkeen. Kuuluminen radikaalivasemmiston ei paljoa lohduta tilanteessa, jossa vasemmisto on katoamassa puoluekentältä. Nyt on kamppailtava uusien voittojen aikaansaamiseksi yhdessä muun vasemmistoväen kanssa. Uskon meidän onnistuvan siinä”, toteaa mm. prekariaattiliikkeeseen osallistunut Aleksi Lilleberg ESVN:sta.
Vasemmistoliiton Jyväskylän puoluekokouksessa kesällä 2010 käsitellään poliittista tavoiteohjelmaa seuraavalle puoluekokouskaudelle. Puoluekokous päättää myös mm. puheenjohtajiston, hallituksen ja valtuuston kokoonpanon.

"Meidän on rakennettava vastarintaa porvareille niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Esimerkiksi Turussa suljetaan päiväkoteja, opettajia lomautetaan, leipäjonot ovat maan pisimpiä ja etuuskäsittelyssä on laittoman pitkät jonot. Yhteiskuntamme tarvitsee vahvan, voimakkaan vasemmistopuolueen vaihtoehdoksi. Tuo puolue on Vasemmistoliitto. Nyt on aika liittyä mukaan vasemmistorintamaan ja muodostaa vaihtoehto 2011 eduskuntavaaleihin. Yhdessä meissä on voimaa!", sanoo puoluehallituksen jäsen Mirka Muukkonen.


Kaikkien jotka haluavat asettua ehdolle kokousedustajiksi tulee olla liittynyt puolueeseen ja maksanut jäsenmaksunsa 31.12.2009 mennessä. Puoluekokousedustajien valinta tapahtuu piirijärjestöissä. Vain osallistumalla voit vaikuttaa.

Ei kommentteja: